Optiuni Locale

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Configurarea programului SmartCash Shop > Personalizare SmartCash >

Optiuni Locale

Sectiunea Optiuni locale permite setarea unor parametri impliciti de lucru ai programului, parametri a caror modificare aduce schimbari mai ales in formatul de afisare pe parcursul rularii programului SmartCash Shop. Optiunile locale sunt specifice numai calculatorului pe care se lucreaza si nu afecteaza alte statii de lucru conectate la aceeasi baza de date.

 

Configurare_program_optiuni_locale

Optiuni Locale

Afiseaza Toolbar: Permite ascunderea/afisarea permanenta a barei de butoane din program

Totdeauna foloseste litere capitale la etichetele de raft: Permite scrierea permanenta cu litere capitale a informatiilor de pe etichetele de raft

Format micro la facturi fiscale: Are efect numai la folosirea formularelor tipizate, unde este permisa astfel existenta unui layout mai mic (A5) decat cel standard stabilit in program;

Suspenda alertarea interactiva pe aceasta statie : Nu permite aplicatiei sa trimita alerte.

Activeaza transmiterea de email-uri automate de pe aceasta statie: Asigura trasnmiterea de email-uri cu ajutorul serverului SMTP;

Permite aplicatiei sa scrie fisiere Debug: Se foloseste numai sub indrumarea reprezentantilor de suport tehnic pentru depanare.

Completeaza automat caracterul de control la Coduri Interne: In cazul in care lipseste ultimul caracter al Codurilor interne (cel de control), acesta este completat automat.

Maximizeaza  ferestrele modulelor de program la deschidere: Activarea acestei optiuni  ofera posibilitatea de a maximiza ferestra  la deschidere in aplicatia SmartCash Shop.

Reporneste automat aplicatia in cazul deconectarii de la baza de date: Prin activarea acestei optiuni  aplicatia SmartCash  Shop se reporneste automat daca a existat o  deconectare de la baza de date.

Activare browser SmartCash Community incorporat in desktop aplicatie: Prin activarea accestei optiuni, la deschiderea aplicatie SmartCash Shop aveti acces la browserul incorporat in aplicatie.

Listeaza automat formularul de retur dupa listarea unei facturi pe aceasta statie: Prin activarea acestei optiuni la listarea unei facturi pe statia respectiva se listeaza automat si formularul de retur.