Preturi Negociate Pe Furnizori

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate > Preturi Negociate >

Preturi Negociate Pe Furnizori

In cadrul celui de-al doilea raport, Pe Furnizori, ce este disponibil in cadrul meniului Rapoarte/Situatii Detaliate/Preturi Negociate/Pe furnizori, sunt listate toate preturile negociate grupate in functie de furnizor. La alegerea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

preturi_negociate_032019

 

Din lista derulanta se alege un furnizor pentru care se doreste obtinerea unui raport.

In cazul in care se alege Articole cu preturi negociate valabile, raportul va contine doar acele articole care au in componenta preturile negociate cu furnizorul valabile.

In cazul in care se alege Articole fara preturi negociate valabile, raportul va contine doar acele articole ce nu au in componenta preturi negociate cu furnizorul valabile si a caror valabilitate a expirat.

 

Dupa apasarea butonului Ok, acest raport se poate vizualiza,se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

situatii_detaliate_022019

 

Dupa selectarea modului de vizualizare se apasa butonul OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul,ce va avea forma urmatoare:

 

raport_preturi_negociate_pe_furnizori