Versionarea si Transmiterea Catalogului de Produse

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Managementul Retelelor de Magazine > Generarea si Transmitere Versiune Noua >

Versionarea si Transmiterea Catalogului de Produse

 

Procesul de "etichetare" a modificarilor ce urmeaza sa fie transmise in retea este numit in programul SmartCash Shop: Generarea si Tramitere Versiune Noua.

Prima operatie din cadrul meniului Generare si Transmitere Versiune Noua Operatia poate executa din NetCenter/Geneaza si Transmitere Versiune Noua/Catalog de Produse. In urma acestei operatii, este afisat un mesaj de confirmare care are drept scop evitarea generarii de versiuni noi in mod nejustificat.

 

versiune_noua_catalog_produse_012019

 

In cazul in care decideti sa treceti mai departe apasand butonul Yes, SmartCash Shop va genera o fereastra de lucru in care trebuie sa asteptati pentru a transmite toate datele necesare versionarii. In imaginea de mai jos este prezentata fereastra de lucru:

 

update_catalog_produse_012019

 

La inchiderea ferestrei de generarea a unei noi versiuni, se va continua prin trasmiterea unui mesaj de succes exact ca in imaginea de mai jos:

 

update_catalog_produse_022019

 

In cazul in care nu au fost gasite schimbari in urma actualizarii, SmartCash Shop informeaza printr-o fereastra aferenta. In imaginea de mai jos este prezentata fereastra de informare:

 

nicio_modificare_012019