SmartCash Retail Management System

Prezentare Generala

Prezentare Generala

Previous topic Next topic  

Prezentare Generala

Previous topic Next topic  

SmartCash ECR reprezinta un server de comunicatie intre casele de marcat compatibile (ECR- Electronic Cash Register in lb. engleza), si baza de date a magazinului controlata de la nivelul aplicatiei de magazin SmartCash Shop.

Aplicatia SmartCash ECR monitorizeaza permanent conexiunea seriala cu casele de marcat online (Online = cuplata permanent la PC) si raspunde la toate cererile de pret initiate de acestea. Toate informatiile sunt extrase din baza de date a magazinului in timp real, asigurand astfel o viteza mare de raspuns a caselor de marcat la modificarile survenite in politica de vanzare. Toate tranzactiile generate la nivelul caselor de marcat sunt inregistrate de catre programul SmartCash ECR la nivelul maxim de detaliu permis de fiecare model de casa de marcat in parte.

La sfarsitul zilei, printr-o procedura automata, programul de management de magazin SmartCash Shop, preia tranzactiile de vanzare inregistrate de programul SmartCash ECR si le integreaza in circuitul de gestiune asigurand operarea stocurilor si obtinerea situatiilor operative necesare functionarii magazinului.

 

Data ultimei modificari: 11.01.2013

SmartECR versiunea 6.1.2.47