SmartCash Retail Management System

Transferul la un Magazin in Retea

Transferul la un Magazin in Retea

Previous topic Next topic  

Transferul la un Magazin in Retea

Previous topic Next topic  

Deschiderea unui transfer la un alt magazin dintr-o retea se face din meniul Operatii, alegand optiunea Transfer Marfa la Magazin.

 

 

Puteti deschide un Transfer nou sau puteti modifica un Transfer existent.

Pentru a deschide un Transfer Nou trebuie ales numele magazinului. Pentru aceasta, in campul Magazin, se introduc primele trei litere din numele magazinului, apasandu-se apoi butonul Filtreaza. Se va alege din lista derulanta numele magazinului catre care se transfera marfa, definit in prealabil in catalogul de magazine.

 

 

Totodata se introduce numarul Avizului in campul Document.

 

 

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul stabilit din sistemul de operare al terminalului mobil (din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare.

 

Este afisat modulul Transferuri la Magazine in Retea, cu urmatorul aspect:

 

 

Daca se doreste deschiderea Transferului la Magazinul din retea, dupa completarea datelor de mai sus, se va apasa butonul Deschide, moment in care se va incepe efectiv transferul de marfa, in caz contrar se va apasa butonul Iesire.

Programul permite operarea unui singur transfer per operator si magazin, fiecare operator putand vizualiza doar transferurile sale.

 

Odata cu deschiderea Transferului la Magazinul din retea se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea scana sau introduce codul articolului la care urmeaza sa faceti retur.

 

Dupa scanarea/introducerea codului, va aparea pe ecran descrierea produsului impreuna cu nr. de bucati transferate, stocul actual, codul, pretul de vanzare aferent. Urmatorul pas este introducerea cantitatii in campul Cantitate. Apoi se apasa butonul Trimite Cantitate.

 

 

 

Se repeta operatia cu urmatorul produs.

Pentru inchiderea returului de marfa curent, dupa adaugarea tuturor articolelor pe care vreti sa le returnati apasati butonul Inchide Transfer.

Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa inchideti transferul apasati pe butonul YES.

Pentru anulare apasati butonul NO.

 

 

Dupa confirmare, pe ecran va apare fereastra de mai jos, cu mesajul Transferul curent a fost inchis! Va putea fi preluat de catre operatorul din back-office. Un transfer inchis poate fi redeschis numai din back-office.

 

In cazul in care doriti sa stergeti transferul apasati butonul Sterge Transfer. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa stergeti transferul apasati pe butonul YES. Se va sterge definitiv returul curent impreuna cu toate articolele adaugate pe acesta. Pentru anulare apasati butonul NO.

 

 

In cazul confirmarii va aparea urmatoarea fereastra. Transferul curent a fost stears!

 

 

Pentru a iesi din aceasta aplicatie apasati butonul Iesire.

 

Pentru Transfer Existent trebuie ales numele magazinului. Pentru aceasta, in campul Magazin, se introduc primele trei litere din numele magazinului, apasandu-se apoi butonul Filtreaza. Se va alege din lista derulanta numele magazinului catre care se transfera marfa, definit in prealabil in catalogul de magazine sau puteti selecta Toate Magazinele.

 

 

Se selecteaza din lista documentul aferent returului dorit si se apasa butonul Deschide.

 

 

Odata cu deschiderea Transferului la un Magazin din Retea. se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea scana sau introduce codul articolului pe care urmeaza sa il returnati.

Dupa introducerea/scanarea codului, va aparea pe ecran descrierea produsului impreuna cu codul, stocul actual, ultimul pret de achizitie si pretul de vanzare aferent. Urmatorul pas este introducerea cantitatii faptice. Apoi se apasa butonul Trimite Cantitate. Se repeta operatia cu urmatorul produs.

Dupa adaugarea tuturor articolelor pe receptie apasati butonul Inchide Transfer. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa inchideti transferul apasati pe butonul YES. Pentru anulare apasati butonul NO.

In cazul in care doriti sa stergeti receptia apasati butonul Sterge Transfer.

Pentru a iesi din aceasta aplicatie apasati butonul Iesire.