Activarea programului SmartCash Netbridge

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash NetBridge > Notiuni Introductive >

Activarea programului SmartCash Netbridge

Activarea programului se face pentru calculatorul pe care este instalat programul. Procedura de inregistrare este similara cu toate celelalte programe din pachetul SmartCash RMS.

 

Formularul de comanda se deschide din optiunea Ajutor apasand butonul Comanda Licenta.

 

netbridge_1

 

Pentru activarea programului se va transmite o comanda folosind formularul disponibil prin apasarea butonului Comanda Licenta din meniul Ajutor.

Este afisata o caseta care va permite completarea informatiilor referitoare la firma dumneavostra necesare pentru facturare.

Completati toate campurile obligatorii si in functie de optiunea dumneavoastra alegeti metoda de transmitere  comenzii prin e-mail. Apasati apoi butonul Iesire.

Transmiteti comanda respectiva catre Magister Software sau catre distribuitorul dumneavoastra.

 

check_FormulardeComanda

 

In cel mai scurt timp veti primi prin e-mail codul unic de activare generat pentru identificatorul de sistem afisat in caseta de mai sus.

Activarea programului se face numai pentru calculatorul pe care acesta este in mod curent instalat, folosind butonul Activare Licenta.

In caseta care apare, introduceti Numele de Inregistrare si codul primit si apasati butonul Activare Licenta.

 

check_CodActivare

 

Daca este introdus un cod valid programul devine inregistrat si liber de restrictii, in caz contrar va este semnalat faptul ca ati introdus un cod invalid.

 

Nota: Pastrati codul de activare primit pentru eventuale reinstalari sau mutari pe alt calculator!