SmartCash Retail Management System

Preturi Negociate Pe Departament/Clase

Preturi Negociate Pe Departament/Clase

Previous topic Next topic  

Preturi Negociate Pe Departament/Clase

Previous topic Next topic  

Pentru situatia in care doriti rapoarte privind preturile negociate , programul va pune la dispozitie doua tipuri de astfel de rapoarte. Acestea sunt accesibile din meniul principal al aplicatiei, Rapoarte / Situatii Detaliate / Preturi Negociate/Pe Departament/Clase.

In primul raport, Pe Departament/Clase, sunt listate toate preturile negociate grupate in functie de departament/clasa. La alegerea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

Nota! Daca doriti sa selectati toate clasele de produse va terbui sa alegeti acest lucru din meniul click dreapta optiunea Selecteaza Tot.

 

Dupa apasarea butonului Ok, acest raport poate fi salvat si in format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in caseta urmatoare,de unde veti alege prima optiune daca doriti vizualizarea sub forma de print preview ,a a doua optiune daca doriti sa exportati datele intr-un alt program sau a treia optiune in cazul in care doriti sa exportati intr-un fisier SmartCash in vederea importului pe viitor:

 

 

 

Dupa selectarea modului de vizualizare se apasa butonul OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare: