Comanda de Licenta

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  Licentiere si Activare SmartCash RMS >

Comanda de Licenta

Pachetul de programe SmartCash RMS, include mai multe componente software. Fiecare componenta functioneaza dupa instalare in regim Demo (evaluare) avand diferite restrictii de la caz la caz. Scopul este acela de a va permite dvs., utilizatorii sa va familiarizati in mod gratuit cu toate functiile pachetului de programe inainte de a-l cumpara. Procedeul este larg raspandit pe plan international pentru achizitia de software impachetat si se defineste cu termenul: "Try before you buy!"

 

In momentul in care v-ati hotarat pentru una din variantele de distributie SmartCash RMS, pe baza functiilor incluse se procedeaza la activarea diferitelor componente software. Activarea este nominala si este realizata pe baza unei chei de activare unic generate pentru sistemul PC pe care este instalat fiecare componenta in parte pentru fiecare client in parte.

 

Procedeul de solicitare a cheii de activare este similara pentru toate programele incluse, in imaginile urmatoare fiind prezentata activarea programului SmartCash Shop:

 

rms_comanda licenta

 

rms_comanda licenta 2

 

Dupa cum se observa, comanda se face numai pentru sistemul pe care este instalat programul respectiv, pe baza unui Identificator Sistem unic. Transmiteti fisierul prin e-mail sau prin fax, la producator sau la unul dintre partenerii acestuia.

Pentru activarea functiilor, dupa efectuarea platii, veti primi in format electronic pe e-mail sau in forma tiparita prin Fax lista cu codurile de activare specifice distributiei dvs.