Componentele SmartCash RMS

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  Instalarea pachetului SmartCash RMS >

Componentele SmartCash RMS

Sistemul software SmartCash Retail Management System este un complex de aplicatii software, servicii de fundal sau plug-in-uri specializate, destinate a fi utilizate in magazine individuale sau conectate in retea.

 

SmartCash HQ

SmartCash HQ este aplicația din suita SmartCash RMS responsabila cu managementul lanțurilor de magazine.

Alături de ecosistemul de servicii de automatizare și interconectare web, destinat centralelor de magazine, SmartCash HQ asigura controlul unificat al rețelelor de magazine cu un număr nelimitat de unități.

Orice rețea de magazine SmartCash poate include atat magazine clasice, cât și unul sau mai multe magazine online.

SmartCash HQ este și centrul de control operațional al platformelor eCommerce, folosind aceleași unelte ca în cazul magazinelor offline.

 

SmartCash Shop

SmartCash Shop este aplicația din suita SmartCash RMS responsabilă cu managementul magazinelor independente sau conectate într-o rețea.

Împreună cu serviciile de automatizare, a celor destinate aplicațiilor mobile sau informării clienților, SmartCash Shop acoperă toate necesitățile de administrare ale unui magazin modern.

 

SmartCash POS

SmartCash POS este aplicația din suita SmartCash RMS responsabila cu vânzarea produselor cu bon fiscal în regim de casă de marcat informatizată.

SmartCash POS dispune de interfețe de utilizare proiectate pentru toate formatele comerciale existente, de la variante supermarket cu vânzare ultra rapidă, până la restaurante sau cafenele.

În versiunea de distribuție Enterprise exista  și o versiune de interfață destinată punctelor de vânzare în regim self-checkout.

 

SmartCash Mobilty

SmartCash Mobility este componenta software care stă la baza soluției de colectare mobilă de date din suita SmartCash RMS.

Este compusă din două componente software: SmartCash Mobility Server, integrat în toate distribuțiile SmartCash Shop care operează cu stoc, și SmartCash Mobility pentru Android, aplicația ce rulează pe terminalele mobile din teren.

 

SmartCash Everywhere

SmartCash Everywhere defineste suita de tehnologii, de tip web service, prin care platforma SmartCash RMS face schimb de date în timp real, atât cu cu aplicații terțe cât și cu celelalte componente software din suită, instalate la distanta în magazinele care compun o rețea.

În cadrul acestei componente, există doua aplicații distincte: SmartCash Everywhere Standard Server, destinat comunicațiilor rapide, în timp real, în interiorul rețelei de magazine și SmartCash Everywhere REST Server care implementează un end-point web REST API JSON, destinat aplicațiilor terțe.

 

SmartCash Oxygen

SmartCash Oxygen reprezintă aplicația BI pentru analiza datelor provenite din rețele de magazine SmartCash RMS.

Dezvoltată folosind cele mai moderne platforme de analize ale momentului, QlikView sau QlikSense, aplicația include în pachetul standard, toate analizele multidimensionale necesare administrării unui business de retail.

 

SmartCash Lynx

SmartCash Lynx este un serviciu Windows de fundal, esențial functionarii fiecarei locații operate cu platforma SmartCash RMS.

În cooperare cu programele SmartCash Shop sau SmartCash HQ, aplicația este responsabilă cu toate automatizările de proces, de la sincronizarea în fundal cu o centrala de magazine, la efectuarea tuturor operațiilor automatizate din locație.