SmartCash Retail Management System

Asamblare dupa Reteta

Asamblare dupa Reteta

Previous topic Next topic  

Asamblare dupa Reteta

Previous topic Next topic  

Daca in nomenclatorul de retete ati definit o reteta cu tipul de operare Manual, va trebui sa  asamblati reteta din meniul Transformari - > Asamblare dupa Reteta. Pentru a gasi reteta respectiva va trebui sa completati unul din campurile  numele reteta, codul articolului asamblat sau numele articolului  asamblat dupa care sa apasati butonul .

 

 

Dupa ce ati filtrat retetele, le veti putea alege din lista Selectie Reteta apasand butonul . Completati cantitatea dorita pentru asamblat si apasati butonul OK pentru incarcarea stocului.

Dupa apasarea butonului Ok este necesara confirmarea ca doriti sa asamblati cantitatea cantitatea mentionata prin apasarea butonului Yes precum in imaginea de mai jos:

 

 

Cum totul a fost asamblat imediat dupa afisarea mesajului aferent incarcarii stocului ,este afisat procesul verbal de transformare in format de raport sau in excel.In imaginea de mai jos este prezentat raportul:

 

 

Nota! Toate Operatiile de asamblare, dezasamblare si transformarile libere se pot tipari din Transformari - > Listare PV transformare. Selectati documentul dorita din lista si apasati butonul . Pentru a printa documentul cu alt titlu va trebui sa bifati casuta si sa completati in campul liber titlul dorit .