SmartCash Retail Management System

Cosul Zilnic

Cosul Zilnic

Previous topic Next topic  

Cosul Zilnic

Previous topic Next topic  

Cosul zilnic reprezinta cumularea z-urilor facute la POS pe un interval de timp selectat de utilizator. Pentru accesarea cosului zilnic va trebui sa accesati Rapoarte/ Statistici/ Vanzari/ Cosul Zilnic.

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Acest raport poate fi salvat si in format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in caseta urmatoare:

 

 

Apasand , raportul generat va arata in felul urmator: