SmartCash Retail Management System

Definirea tichetelor valorice

Definirea tichetelor valorice

Previous topic Next topic  

Definirea tichetelor valorice

Previous topic Next topic  

In cazul in care se utilizeaza plata prin bonuri valorice este necesara definirea tipurilor de Bonuri Valorice Acceptate la Plata. Gestionarea se face din formularul de Bonuri Valorice astfel: 'Program- >Nomenclator- >Tichete Valorice:

 

 

Nota!

Programul permite aplicarea unei sortari sau a unei grupari pentru regasirea mai usoara a tichetelor valorice. Pentru mai multe detalii cu privire la acest lucru va trebui sa accesati subcapitolele Sortare si Grupare.

 

Accesul la acest nomeclator este permis doar unui utilizator cu drepturi de Supervisor.

Adaugarea in lista se face prin folosirea butonului corespondent sau a tastei F5-Adauga.La adaugare este folosita urmatoare caseta:

 

 

Editarea listei se face prin folosirea butonului corespondent sau a tastei :F6-Modifica.Stergerea nu se poate realiza pentru bonurile valorice ,ele pot fi declarate inactive prin bifarea optiunii Tichet Inactiv. La editare este folosita urmatoarea caseta:

 

 

Imaginile ce pot fi asociate trebuie sa aiba dimensiunea 110x70 pixeli. Formatul poate fi JPG, GIF sau BMP. Asocierea imaginii se face din meniul contextual disponibil  dand click dreapta deasupra imaginii. Se pot selecta fisere sau chiar scana direct folosin un driver Twain daca exista unul instalat in sistemul de operare.

 

Dupa operatiile efectuate se apasa butonul OK. Pentru anularea operatiilor anterioare se apasa butonul Abandon.