SmartCash Retail Management System

Dezasamblare Manuala

Dezasamblare Manuala

Previous topic Next topic  

Dezasamblare Manuala

Previous topic Next topic  

Daca in nomenclatorul de retete ati definit o reteta cu tipul de operare Manual, va trebui sa le asamblati reteta din meniul Transformari -> Dezasamblare manuala. Pentru a gasi reteta respectiva va trebui sa completati numele reteti, codul articolului asamblat sau numele articolului asamblat dupa care sa apasati butonul .

 

 

Dupa ce ati filtrat retetele, le veti putea alege din lista Selectie Reteta apasand butonul . Completati cantitatea dorita pentru dezasamblat si apasati butonul OK pentru incarcarea stocului.

Dupa apasarea butonului Ok este necesara confirmarea ca doriti sa dezasamblati cantitatea mentionata prin apasarea butonului Yes precum in imaginea de mai jos:

 

 

Cum totul a fost dezasamblat imediat dupa afisarea mesajului aferent incarcarii stocului ,este afisat procesul verbal de transformare in format de raport sau in excel.In imaginea de mai jos este prezentat raportul:

 

Nota! Toate Operatiile de asamblare, dezasamblare si transformarile libere se pot tipari din Transformari -> Listare PV transformare. Selectati documentul dorita din lista si apasati butonul . Pentru a printa documentul cu alt titlu va trebui sa bifati casuta si sa completati in campul liber titlul dorit .