SmartCash Retail Management System

Diferente la Receptie

Diferente la Receptie

Previous topic Next topic  

Diferente la Receptie

Previous topic Next topic  

Programul SmartCash Shop permite si obtinerea unui raport privind Diferentele la Receptie. Acest lucru se poate obtine folosind optiunea Diferentele la Receptie din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Diferente la Receptie. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.In cazul in care alegeti optiunea reprezentata prin semnul % este echivalent cu alegerea optiunii Toate Magazinele sau Toti Furnizorii.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

 

Daca raportul respectiv nu contine nici o inregistrare, pe ecran va aparea urmatoarea caseta: