SmartCash Retail Management System

Elemente ale Catalogului de Produse specifice Retelelor de Magazine

Elemente ale Catalogului de Produse specifice Retelelor de Magazine

Previous topic Next topic  

Elemente ale Catalogului de Produse specifice Retelelor de Magazine

Previous topic Next topic  

In cazul in care aplicatia SmartCash Shop este utilizata in cadrul unei retele de magazine ce opereaza cu preturi diferentiate pe fiecare locatie in parte, Catalogul de Produse de la centrul operativ sufera unele modificari, in sensul adaugarii unor elemente ce vor fi detaliate in continuare.

 

Alaturi de clasificarea Catalogului de Produse pe Departamente sau pe Clase de Produse, apare un meniu derulant cu numele magazinelor pentru care sunt valabile respectivele preturi, ca in imaginea de mai jos:

 

 

In cazul in care se opteaza pentru preturi diferentiate pentru magazinele din retea, in stanga numelui de articol apare urmatoarea pictograma: . Pictograma va fi colorata in verde atat timp cat pretul respectivului articol nu difera de cel din Catalogul General si in portocaliu  atunci cand produsul are definit un pret alternativ diferit de cel din Catalogul General: . Acest lucru este valabil in cazul centralei de magazine.

Preturile alternative se definesc din butonul din partea dreapta-jos a interfetei Catalogului de Produse. La apasarea acestui buton se va deschide urmatoarea fereastra:

 

 

Prin apasarea butonului Adauga se va deschide o noua fereastra in care se va selecta magazinul pentru care se defineste pretul alternativ, Discountul sau Majorarea propusa sau  o valoare procentuala a Adaosului de Referinta, ca in fereastra urmatoare:

 

 

Se pot bifa optiunile :

Scos din vanzare in cazul in care la magazinul respectiv nu se comercializeaza acel articol.
Exclus de la Comenzi in cazul in care nu se mai adauga in lista de comenzi;
Exclus de la Discounturi in cazul in care nu se aplica nici un discount;

Apasarea butonului Modifica va redeschide fereastra de definire a pretului pentru magazinul pe care se pozitioneaza cursorul in prealabil. Butonul Sterge elimina pretul alternativ pentru magazinul pe care se pozitioneaza cursorul in prealabil, articolul putand fi comercializat in magazinul respectiv la acelasi pret ca cel valabil pentru centrul operativ.Apasarea butonului Iesire are drept rezultat revenirea la fereastra precedenta.