SmartCash Retail Management System

Facturi la Bon Fiscal

Facturi la Bon Fiscal

Previous topic Next topic  

Facturi la Bon Fiscal

Previous topic Next topic  

Optiunea Facturi la Bon Fiscal, prezenta in meniul principal la Rapoarte / Centralizatoare / Facturi la Bon Fiscal, pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a obtine un raport centralizator privind situatia facturilor la Bon Fiscal, pe o anumita perioada de timp. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Prin apasarea butonului , programul va deschide fereastra pentru alegerea formei raportului:

 

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul in functie de necesitati, care va fi de forma urmatoare:

 

 

In acest raport sunt listate in mod centralizat toate facturile de retur emise precum si facturile la bon fiscal din perioada selectata. Raportul este in ordinea crescatoare a datei facturii.