SmartCash Retail Management System

Inchideri casa

Inchideri casa

Previous topic Next topic  

Inchideri casa

Previous topic Next topic  

Optiunea Inchideri Casa, prezenta in meniul principal la Rapoarte / Centralizatoare/, pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a obtine un raport centralizator privind situatia Inchiderilor de Casa, pe o anumita perioada de timp. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

 

In acest raport sunt listate in mod centralizat toate inchiderile de casa din perioada selectata. Raportul este in ordinea crescatoare a numarului inchiderii de casa.