SmartCash Retail Management System

Inchideri POS

Inchideri POS

Previous topic Next topic  

Inchideri POS

Previous topic Next topic  

Optiunea Inchideri POS, prezenta in meniul principal la Rapoarte / Centralizatoare, pune la dispozitia utilizatorului posibilitatea de a obtine un raport centralizator privind situatia Inchiderilor de POS, pe o anumita perioada de timp. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Prin apasarea butonului , programul va deschide fereastra pentru alegerea formei raportulu,de unde veti alege prima optiune daca doriti vizualizarea sub forma de print preview ,a a doua optiune daca doriti sa exportati datele intr-un alt program sau a treia optiune in cazul in care doriti sa exportati intr-un fisier SmartCash in vederea importului pe viitori:

 

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

 

In acest raport sunt listate in mod centralizat toate inchiderile de POS impreuna cu totalurile din perioada selectata . Raportul este in ordinea crescatoare a numarului inchiderii de POS.