SmartCash Retail Management System

Listare iesiri pentru consum

Listare iesiri pentru consum

Previous topic Next topic  

Listare iesiri pentru consum

Previous topic Next topic  

Pentru situatia in care se doreste un raport privind iesirile pentru consum, acest lucru se poate obtine folosind optiunea Iesiri pentru Consum din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Iesiri pentru Consum. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va apare urmatoarea caseta:

 

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Acest raport poate fi salvat si in format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in caseta urmatoare:

 

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul pentru consumul intern, care va fi de forma urmatoare:

 

 

Dupa cum se poate observa in cadrul raportului de consum intern,contine descrierea produsului,codul acestuia,unitatea de masura,cantitatea consumului intern,valoarea achizitie si a vanzarii dar si o linie cu totalurile acumulate pentru articolul respectiv.

Acest raport are drept criteriu de grupare numarul bonului de consum pe baza caruia se face iesirea pentru consum.