SmartCash Retail Management System

Listarea inchiderilor de casa

Listarea inchiderilor de casa

Previous topic Next topic  

Listarea inchiderilor de casa

Previous topic Next topic  

Permite vizualizarea tuturor inchiderilor efectuate la casa de marcat pana la momentul curent. In cazul in care unele inchideri sunt colorate cu rosu, acest lucru indica faptul ca respectivele inchideri nu au fost operate si pe stoc, adica nu s-a efectuat Descarcare stoc cu casa de marcat.

 

 

Inchiderile de schimb sunt prezentate in ordinea inversa astfel incat prima inregistrare corespunde utlimei inchideri de schimb. Pentru a vedea inregistrarile pe o anumita perioada de timp va trebui sa completati  numarul de inregistrari pe care doriti sa-l vizualizati impreuna cu data de inceput. Dupa apasarea butonului in lista vor aparea toate inregistrarile de la data aleasa pana la data curenta.

Pentru fiecare inchidere se pot vizualiza pe baza de raport: Detaliile platilor, Detaliile vanzarilor sau Vanzarile cumulate.

Detaliile platilor (F10) afiseaza in detaliu, in ordinea exacta a introducerii de la casa, pe numar de bon, toate incasarile efectuate la casa de marcat, la fiecare inchidere de bon. Aspectul raportului este urmatorul:

 

 

Detaliile de vanzari (F11), prezinta in fapt rola jurnal detaliata pentru inchiderea respectiva. Aspectul raportului este urmatorul:

 

 

Sunt prezente toate tranzactiile, cu stornari, voidari, sau introduceri incorecte. Folosind acest raport se pot vizualiza exact operatiile la nivelul oricarei case de marcat si casier, pe intervale de timp istorice.

Situatia obtinuta prin apasarea butonului Vanzari cumulate (F12), este raportul zilnic de inchidere, care cumuleaza vanzarile pe articole si este de forma:

 

 

Toate aceste situatii pot fi exportate inca de la lansare in format excel pentru utilizare in diverse alte programe de contabilitate generala. La export sunt disponibile si alte informatii care din motive de spatiu nu incap in raportul paginat.