SmartCash Retail Management System

Listarea inchiderilor de POS

Listarea inchiderilor de POS

Previous topic Next topic  

Listarea inchiderilor de POS

Previous topic Next topic  

Listarea inchiderilor de POS permite vizualizarea tuturor tranzactiilor la terminalele SmartCash POS, tranzactii asociate pe inchideri de casa efectuate din program. Se indica la ce terminal POS s-a inregistrat inchiderea, ce numar de inchidere are, ce Z echivalent la imprimanta fiscala are, data si ora la care s-a efectuat inchiderea, operatorul care a efectuat inchiderea.

 

Important!

Inchiderile de POS care sunt marcate cu culoarea rosie indica faptul ca ele nu au fost descarcate de pe stoc. O inchidere nedescarcata de pe stoc nu este disponibila pe raportul de gestiune.

 

 

Inchiderile de POS sunt prezentate in ordinea inversa astfel incat prima inregistrare corespunde ultimei inchideri de POS.Pentru a vedea inregistrarile pe o anumita perioada de timp va trebui sa completati numarul de inregistrari pe care doriti sa-l vizualizati impreuna cu data de sfarsit(in prealabil ea este data curenta). Dupa apasarea butonului in lista vor aparea toate inregistrarile pana la data aleasa.

 

Pentru fiecare inchidere se pot vizualiza pe baza de raport: Detaliile incasarilor, Detaliile vanzarilor, Totalul inchiderii pe casieri sau Totalul inchiderii cumulat.

Detaliile incasarilor (F10) afiseaza in detaliu, in ordinea exacta a introducerii de la POS, pe numar de bon, toate incasarile efectuate la POS, la fiecare inchidere de bon. Aspectul raportului este urmatorul:

 

 

Detaliile vanzarilor (F11), prezinta in fapt rola jurnal detaliata pentru inchiderea respectiva. Aspectul raportului este urmatorul:

 

 

Programul va da posibilitatea sa vizualizati si o evolutie grafica a incasarilor orare prin POS. La selectarea inchiderii dorite si apasarea butonului , programul va genera automat reprezentarea grafica pentru incasarile orare din inchiderea rezpectiva. Pentru a tipari graficul va trebui doar sa apasati butonul .

 

 

Situatia obtinuta prin apasarea butoanelor Total Inchidere Pe Casieri respectiv Total Inchidere Cumulat (F12), sunt rapoartele zilnice de inchidere defalcate sau nu pe casieri.

 

s

 

 

Nota:

Fereastra Listare Inchideri POS permite filtrarea, sortarea si gruparea elementelor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre realizarea acestor operatii va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare, Sortare si Grupare.