SmartCash Retail Management System

Listare Transferuri in Retea

Listare Transferuri in Retea

Previous topic Next topic  

Listare Transferuri in Retea

Previous topic Next topic  

Programul SmartCash Shop permite si obtinerea unui raport privind Listarea Transferurilor in Retea. Acest lucru se poate obtine folosind optiunea Listarea Transferurilor in Retea din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Transferuri in Retea. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

De aici alegeti intervalul de timp si magazinul  pentru care doriti sa vizualizati raportul rezultat.In cazul in care alegeti optiunea reprezentata prin semnul % este echivalent cu alegerea optiunii Toate Magazinele.

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Prin apasarea butonului , programul va deschide fereastra pentru alegerea formei raportului,de unde veti alege prima optiune daca doriti vizualizarea sub forma de print preview ,a a doua optiune daca doriti sa exportati datele intr-un alt program sau a treia optiune in cazul in care doriti sa exportati intr-un fisier SmartCash in vederea importului pe viitori:

 

.

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

Acest raport are drept criteriu de grupare numarul returului la magazin.

 

In cazul in care ati bifat optiunea Afiseaza doar totaluri, in cadrul raportului nu vor mai fi afisate produsele ci doar transferurile la magazine din retea cu totalul pe fiecare in parte. Aspectul raportului este urmatorul:

 

 

Daca raportul respectiv nu contine nici o inregistrare, pe ecran va aparea urmatoarea caseta: