SmartCash Retail Management System

Programator Comenzi planificate

Programator Comenzi planificate

Previous topic Next topic  

Programator Comenzi planificate

Previous topic Next topic  

Modulul de comenzi automate permite monitorizarea produselor cu rulaj mare si gestionarea comenzilor zilnice sau saptamanale ale acestora. Prin intermediul acestui modul, este suficienta introducerea produselor ce se doresc a fi livrate si alegerea orelor de livrare zi a zilelor saptamanii.

 

 

Lucrul cu programatorul de comenzi automate este cat se poate de simplu, avand o interfata usor de inteles. Primul lucru pe care va trebui sa-l faceti este  sa alegeti ca sursa de aprovizionare un furnizor sau un magazin din retea si sa

selectati din lista prestabilita unitatea de aprovizionaer ,apoi sa apasati butonul .

Programul va deschide o noua fereastra prin intermediul careia puteti configura comenzile automate. In fereastra aparuta selectati din nou furnizorul si denumiti planificarea exact ca in imaginea de mai jos:

 

 

Dupa denumirea planificarii de aprovizionare si selectarea sursei se apasa butonul .

 

 

La inceput, comanda de aprovizionare nu va contine niciun articol, fiecare articol urmand a fi adaugat manual sau prin intermediul scanerului. Daca doriti sa adaugati un articol pe comanda de aprovizionare va trebui sa apasati butonul , moment in care se va deschide fereastra urmatoare:

 

 

Asa cum v-ati obisnuit, adaugarea de articole intr-o comanda de aprovizionare este similara cu adaugarea de articole in oricare alt modul SmartCash Shop. Alegeti manual articolul prin intermediul butonului sau scanati codul de bare al acestuia dupa ce bifati optiunea . Apasati butonul .

Pentru a sterge un articol de pe o comanda de aprovizionare va trebui sa selectati articolul respectiv din lista si sa apasati butonul .

Editarea orarului de aprovizionare reprezinta introducerea orelor in care se asteapta livrarea marfii. Pentru editarea orarului va trebui sa bifati ziua saptamanii pentru care asteptati livrarea , dupa care apasati butonul . Prin intermediul ferestrei de mai jos veti putea adauga ora la care asteptati livrarea marfii, precum si ora de la care doriti sa fiti atentionat cu privire la marfa ce urmeaza a fi livrata.

 

 

Apasati butonul pentru introducerea orelor de atentionare, respectiv de livrare si completati in fereastra Ore Comanda-Livrare, programul de livrare precum si zilele ramase pana la livrare. Daca puneti o comanda pentru ziua curenta va trebui sa completati "Zile pana la livrare" cu valoarea 0. Pentru a salva programul apasati butonul .

 

 

Pentru modificarea orarului unei comenzi apasati butonul , efectuati modificarile dorite si apasati butonul pentru salvarea modificarilor. In fereastra Orar Comenzi veti gasi ulterior comanda deja modificata.

Pentru a sterge o comanda, selectati prin simplu click din lista comanda dorita si apasati butonul .

 

Pentru a dezactiva planificarea curenta se va bifa optiunea ,urmand sa adaugati apoi o noua planificare de comenzi.