SmartCash Retail Management System

Vanzari vs Receptii Cumulat

Vanzari vs Receptii Cumulat

Previous topic Next topic  

Vanzari vs Receptii Cumulat

Previous topic Next topic  

Programul Smart Cash Shop pemite efectuarea unui raport care de numeste Vanzari vs Receptii Detaliat si care presupune vizualizarea tuturor intrarilor si iesirilor de marfa din magazin. Accesarea raportului se face urmand calea: Rapoarte/ Statistici/ Stoc/ Vanzari vs Receptii Cumulat. Programul va deschide urmatoarea fereastra de unde dumneavoastra va trebui sa alegeti mai intai clasificarea  din lista derulanta , dupa care va trebui sa bifati in lista de mai jos  clasele de produse dorite. Ultimul pas inainte de a apasa butonul si de a vizualiza raportul este acela de a selecta intervalul de timp pentru care doriti afisarea raportului.

 

 

Nota! Pentru o selectie totala a claselor va trebui sa apasati click dreapta si sa alegeti Selecteaza tot. Pentru o deselectare totala va trebui sa procedati in acelasi mod si sa alegeti Deselecteaza Tot.

 

Dupa ce ati parcurs toate operatiile descrise mai sus va trebui sa apasati butonul si sa alegeti din fereastra de mai jos modul de vizualizare a raportului, fie sub forma de Print Preview fie sub forma unui export intr-unul din programele Excel, Notepad, Html, Microsoft Word, etc.

 

 

Dupa alegerea modului de vizualizare a raportului, acesta va fi de forma: