SmartCash Retail Management System

Selectarea tranzactiilor efectuate la casa de marcat

Selectarea tranzactiilor efectuate la casa de marcat

Previous topic Next topic  

Selectarea tranzactiilor efectuate la casa de marcat

Previous topic Next topic  

Deoarece casele de marcat online care se pot cupla la sistemul SmartCash RMS nu pot folosi baza de date cu operatori definita in programul SmartCash Shop, asocierea tranzactiilor de vanzare efectuate prin casele de marcat se asociaza la un utilizator definit in sistemul SmartCash in momentul descarcarii.

Listarea tranzactiilor curent efectuate (Raport X) sau descarcarea la inchiderea de zi (Raport Z) se efectueaza din meniul Casa/Tranzactii curente Casa de Marcat.

 

 

Este afisata urmatoarea caseta:

 

 

Daca utilizatorul curent autentificat in programul SmartCash Shop este un casier, atunci in sectiunea Casier ramane selectat numai numele sau de acces. Acest lucru inseamna ca un casier nu poate decat sa descarce tranzactii in numele sau.

Daca utilizatorul curent este un Supervisor, Administrator sau Operator Magazin cu drepturi de descarcare, in lista Casier vor fi inclusi toti casierii asignati la casa selectata mai sus.

 

Nota importanta!

In cazul in care programul este configurat sa ignore numarul de casier din fereastra Optiuni/Case de Marcat Online, prin folosirea optiunii Operator Unic/Casa, atunci la listarea X sau Z, se vor analiza TOATE tranzactiile efectuate pe casa de la ultima descarcare, indiferent de casierul care a efectuat vanzarea.