SmartCash Retail Management System

Inventariere pe Loturi

Inventariere pe Loturi

Previous topic Next topic  

Inventariere pe Loturi

Previous topic Next topic  

Deschiderea unui Inventar pe Loturi  se face din meniul principal, alegand optiunea Inventariere Pe Loturi prezentata in imaginea de mai jos. Accesul la modulul de Inventariere este permis numai daca din sistemul de backoffice a fost deschis un inventar, altfel veti primi o alerta prin care sunteti notificat sa deschideti un inventar pentru a avea acces.

 

 

Apasand butonul Inventariere Pe Loturi se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea scana sau introduce codul articolului cat si cantitatea.

 

 

Dupa scanarea/introducerea codului, pe ecranul terminalului vor aparea urmatoarele informatii: pretul de vanzare , pretul special, codul produsului si pretul de achizitie mediu real. Urmatorul pas este de a introduce cantitatea, urmata apoi de apasarea tastei Enter a tastaturii din cadrul terminalului mobil. In cazul in care ati introdus sau  scanat un articol gresit se apasa butonul C din partea inferioara (marcat in imaginea de mai jos), urmand apoi sa repetati operatia cu articolul dorit.

 

 

Observatie!

In cazul in care pe ecranul terminalului mobil apare tastatura virtuala se selecteaza optiunea Null Keyboard din cadrul setarilor terminalului mobil.

 

Nota!

In cazul in care a fost scanat sau introdus un cod nedefinit in nomenclatorul de produse din backoffice, aplicatia va afisa o eroare conform imaginii de mai jos:

 

 

Dupa scanarea intregului lot, se apasa butonul Transmitere Lot. Dupa apasarea butonului se va cere confirmarea transmiterii lotului scanat, in cazul in care doriti trimiterea se apasa butonul Yes, in caz contrar se apasa butonul No. In imaginea de mai jos este prezentata operatia de transmitere a loturilor:

 

 

In cazul in care ati gresit si doriti sa reincepeti numaratoare articolelor pe loturi apasati butonul Anulare Lot. Vi se va cere sa confirmati operatia. Daca doriti sa anulati inventarul pentru lotul curent apasati butonul YES, in caz contrar se apasa butonul No.