SmartCash Retail Management System

Verificare de Raft

Verificare de Raft

Previous topic Next topic  

Verificare de Raft

Previous topic Next topic  

Verificarea de raft reprezinta operatia de control a preturilor si a articolelor de pe un raft. SmartCash Mobility permite adaugarea unui set de informatii legat de articol, precum si adaugarea acestuia la etichetare.

Pentru a efectua o Verificare de Raft se alege din meniul principal al aplicatiei SmartCash Mobility Verificare de Raft dupa cum urmeaza in imaginea de mai jos:

 

 

Odata cu deschiderea operatiei de Verificare raft se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea scana sau introduce codul articolului dorit in sectiunea Cod:

 

 

Dupa introducerea / scanarea codului,pe ecranul terminalul vor aparea urmatoarele detalii: descrierea produsului impreuna cu pretul de vanzare, stocul curent,stocul optim,stocul alerta,pret special si orice alte informatii din backoffice pt verificarea de raft.

In cazul in care se doreste anularea informatiilor culese  se apasa butonul C din partea inferioara (marcat in imaginea de mai jos), urmand apoi sa repetati operatia cu articolul dorit.

 

 

Nota!

In cazul in care a fost scanat sau introdus un cod nedefinit in nomenclatorul de produse din backoffice, aplicatia va afisa o eroare conform imaginii de mai jos:

 

 

Daca doriti sa adaugati articolul in lista de etichetare se apasa Adauga Etichetare . De asemenea se poate stabili numarul de etichete ce urmeaza a fi emis pentru articol prin introducerea in campul Cantitate a numarului de etichete dorit.Dupa apasarea butonului puteti trece mai departe in verificarea urmatoarelor articole.

 

 

In cazul in care nu doriti etichetarea produsului verificat dupa scanarea si introducerea cantitatii se apasa tasta Enter din cadrul tastaturii terminalului mobil.Se repeta operatia cu urmatoarele produse pe care doriti sa le verificati. Dupa verificarea tuturor articolelor apasati butonul pentru a iesi din modulul de Verificare Raft.