Activare Program

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS >

Activare Program

Pagina Activare Program este disponibila prin apasarea butonului omonim din meniul lateral sau prin apasarea tastei F6 de la tastatura.

In momentul instalarii SmartCash POS, acesta functioneaza in regim DEMO. In acest regim nu se pot lista bonuri fiscale, vanzarile fiind efectuate numai pe ecran.

 

smartcash_pos.010

 

Prin apasarea butonului Comanda Licenta, se va deschide o fereastra in cadrul careia veti gasi un formular pe care va trebui sa-l completati si sa-l trimiteti prin Fax sau E-mail la Magister Software.

 

smartcash_pos_0111

 

Ulterior, veti primi un nume de inregistrare si un cod de activare, pe care, apasand butonul Instalare Licenta, le veti introduce in fereasta ce va aparea.

Daca doriti mutarea licentei de pe un calculator pe altul, va trebui mai intai sa o dezactivati pe aceasta (Dezinstalare Licenta), si apoi sa o reactivati pe celalalt calculator, urmand aceiasi pasi.

Toti pasii necesari procesului de activare sunt comuni tuturor programelor din platforma SmartCash RMS si sunt descrisi in detaliu in capitolul dedicat din manualul de utilizare SmartCash RMS.

 

Observatie:

Atata timp cat programul se afla in regim DEMO, nu veti putea face nici o vanzare pe imprimanta fiscala, iar pagina urmatoare va afisa o denumire generica - Printer Fiscal - F7, si nu veti avea acces la setarile imprimantei.