SmartCash Retail Management System

Vanzarea dupa comenzi stabilite in Backoffice

Vanzarea dupa comenzi stabilite in Backoffice

Previous topic Next topic  

Vanzarea dupa comenzi stabilite in Backoffice

Previous topic Next topic  

Vanzarea articolelor dupa comenzi stabilite in backoffice se face cu ajutorul butonului CMND sau combinatiile de taste Scroll Lock sau Ctrl+Alt+C exact ca in imaginea de mai jos:

 

 

Butonul CMND, sau combinatia de taste Scroll Lock sau Ctrl+Alt+C, adauga pe bonul fiscal o comanda catre un furnizor adaugata anterior in backoffice. In manualul de utilizare al backoffice-ului SmartCash Shop veti gasi instructiuni privind crearea unei astfel de comenzi.

 

Pentru a vinde o comanda in SmartCash POS trebuie intai sa aveti cel putin o comanda creata in backoffice. Daca exista o comanda, se apasa butonul CMND sau combinatia de taste Scroll Lock sau Ctrl+Alt+C. Fiecare comanda are un numar de identificare. Astfel, in ecranul ce apare, se introduce numarul comenzii pe care doriti sa o vindeti (in cazul de fata 5) si apasati butonul OK sau tasta Enter.

 

 

Imprimanta va tipari pe bon si POS-ul va afisa toate articolele adaugate pe comanda respectiva. Operatiunile de plata, anularea platilor, anularea bonului si inchiderea bonului se efectueaza la fel ca in cazul vanzarii articolelor individuale. Nu se pot anula de pe bon articole individuale incluse pe o comanda. Pentru anularea unui articol trebuie anulat intregul bon si reintrodus numarul comenzii au scanarea comenzii. Pe un bon fiscal pot fi adaugate mai multe comenzi succesiv,fiecare dintre articolele corespunzatoare articolelor avand in componenta la final, sirul CMND(comanda) si numarul comenzii.

 

 

Dupa adaugarea comenzii pe bon puteti vizualiza detalii ( nume,prenume,cnp sau programul de fidelizare ) despre clientul pentru care a fost deschisa comanda prin apasarea butonului Info Client.