SmartCash Retail Management System

Comenzi Aprovizionare Magazine

Comenzi Aprovizionare Magazine

Previous topic Next topic  

Comenzi Aprovizionare Magazine

Previous topic Next topic  

De la centrala de magazine se poate vizualiza stocul din celelalte magazine, folosind o baza de date centralizata. In acest scop, veti bifa in primul rand optiunea "Activare interfata consultare server central retea de magazine" din optiunile generale ale programului, sub meniul "Baze de date -> Server Centrala Magazine". In acest context va trebui sa completati campurile Nume Server/IP, Port, Nume Acces si Parola cu datele primite de la administratorul de proiect. Dupa finalizarea introducerii datelor apasati butonul .

 

 

Dupa Salvarea optiunilor programului veti putea accesa, din meniul Rapoarte/SmartCash Everywhere/Comenzi Aprovizionare Magazine, stocul magazinelor aflate in retea.

 

Nota! Stocul magazinelor aflate in reteaua de magazine se poate consulta doar dintr-o  centrala de magazine.

 

In fereastra Centralizare Comenzi de Aprovizionare puteti vedea toate comenzile de aprovizionare centralizate dupa Furnizor sau dupa Magazin . Pentru a putea vedea o  comanda va trebui sa introduceti fie intervalul de timp in care a fost emisa fie intervalul de timp in care va fi livrata.

 

1. Alegeti intervalul de timp dupa  bifarea uneia dintre optiunile: Data Comanda sau Data Estimata de Livrare .

 

 

2. Alegeti sursa de aprovizionare alegand dintre Furnizor sau Magazin sau depozit din retea. Dupa bifarea optiunii alegeti din lista aferenta furnizorul sau magazinul dorit. Daca doriti sa vedeti toate comenzile de la acelasi tip de sursa de aprovizionare, aveti posibilitatea sa bifati "Toti Furnizorii" sau "Toate Magazinele".

 

 

3. Alegeti Magazinul sau depozitul catre care s-a facut aprovizionarea.

 

4. Alegeti clasificarea produselor categoria dorita.

 

5. Apasati butonul . Comenzile se vor afisa in partea dreapta a ferestrei.

 

6. Localizati orice articol din selectia facuta prin intermediul ferestrei Cautare Articol. Dupa ce tastati codul sau il preluati prin intermediul functiei Articol Memorat, apasati butonul . Aplicatia va muta selectia pe articolul cautat.

 

 

 

7. Apasati butonul pentru a aplica alt filtru asupra comenzilor de aprovizionare.

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul .