SmartCash Retail Management System

Marfa in Tranzit

Marfa in Tranzit

Previous topic Next topic  

Marfa in Tranzit

Previous topic Next topic  

Programul SmartcashShop permite vizualizarea tranzitului marfii  din reteaua de magazine apeland meniul Rapoarte/SmartCash Everywhere/Marfa In Tranzit.Pentru a putea vedea tranzitul marfii, va trebui sa completati magazinul sursa si magazinul destinatie,intervalul de timp in care au fost efectuate transferurile.Sectiunea unde se introduc toate aceste date este prezentata in imaginea de mai jos:

 

 

Dupa completarea campurilor necesare se apasa butonul pentru ca programul sa afiseze rezultatele in functie de criteriile alese.In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

Dupa apasarea butonului, SmartCash Shop afiseaza toate rezultatele comform cererii si este ilustrat in imaginea de mai jos:

 

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul .

 

Dupa afisarea rezultatelor, apasand butonul se deschide o fereastra unde putem vedea toate articolele transferate,cantitate,pret de achizitie etc..Aceastra fereastra este ilustrata in imaginea de mai jos :

 

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul .