SmartCash Retail Management System

Versionarea si Transmiterea Catalogului de Produse

Versionarea si Transmiterea Catalogului de Produse

Previous topic Next topic  

Versionarea si Transmiterea Catalogului de Produse

Previous topic Next topic  

 

Procesul de "etichetare" a modificarilor ce urmeaza sa fie transmise in retea este numit in programul SmartCash Shop: Generarea si Tramitere Versiune Noua.

Prima operatie din cadrul meniului Generare si Transmitere Versiune Noua Operatia poate executa din NetCenter/Geneaza si Transmitere Versiune Noua/Catalog de Produse. In urma acestei operatii, este afisat un mesaj de confirmare care are drept scop evitarea generarii de versiuni noi in mod nejustificat.

 

 

In cazul in care decideti sa treceti mai departe apasand butonul Yes,SmartCash Shop va genera o fereastra de lucru in care trebuie sa asteptati pentru a transmite toate datele necesare versionarii.In imaginea de mai jos este prezentata fereastra de lucru:

 

 

La inchiderea ferestrei de generarea a unei noi versiuni,se va continua prin trasmiterea unui mesaj de succes exact ca in imaginea de mai jos:

 

 

In cazul in care nu au fost gasite schimbari in urma actualizarii,SmartCash Shop informeaza printr-o fereastra aferenta.In imaginea de mai jos este prezentata fereastra de informare: