Listare Transferuri Totale Pe Magazine

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate >

Listare Transferuri Totale Pe Magazine

Programul SmartCash Shop permite si obtinerea unui raport privind Listarea Transferurilor Totale pe Magazine. Acest lucru se poate obtine folosind optiunea Listarea Transferurilor Totale pe Magazine din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Transferuri Totale Pe Magazine. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

 

Transferuri_totale_pe_magazine_selectie

 

 

De aici alegeti Departamentul/ Clasa, intervalul de timp si magazinul sau cumulat din toata reteaua pentru care doriti sa vizualizati raportul rezultat.

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

selectare_data_raport_transferuri_totale_pe_magazine

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Dupa apasarea butonului OK, acest raport se poate vizualiza,se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

vizualizare&export_transferuri_totale_pe_magazine

 

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

raport_transferuri_totale_pe_magazine