Listare Transferuri in Retea

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate >

Listare Transferuri in Retea

Programul SmartCash Shop permite si obtinerea unui raport privind Listarea Transferurilor in Retea. Acest lucru se poate obtine folosind optiunea Listarea Transferurilor in Retea din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Transferuri in Retea. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

rapoarte_transferuri_retea_012019

 

De aici alegeti intervalul de timp si magazinul  pentru care doriti sa vizualizati raportul rezultat. In cazul in care alegeti optiunea reprezentata prin semnul % este echivalent cu alegerea optiunii Toate Magazinele.

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Dupa apasarea butonului OK ,acest raport se poate vizualiza, se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

 

vizualizare&export_transferuri_in_retea

 

 

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

listare_retea_012019

 

Acest raport are drept criteriu de grupare numarul returului la magazin.

 

In cazul in care ati bifat optiunea Afiseaza doar totaluri, in cadrul raportului nu vor mai fi afisate produsele ci doar transferurile la magazine din retea cu totalul pe fiecare in parte. Aspectul raportului este urmatorul:

 

listare_retea_022019

 

Daca raportul respectiv nu contine nici o inregistrare, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

diferente_receptie_022019