Listare Transferuri la furnizor

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate >

Listare Transferuri la furnizor

Programul SmartCash Shop permite si obtinerea unui raport privind retururile de produse la furnizor. Pentru a accesa acest raport se foloseste functia de listare Transferuri la Furnizor din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Transferuri la Furnizor. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va aparea urmatoarea caseta:

 

rapoarte_transferuri_furnizor_012019

 

In cadrul campului furnizor se poate selecta optiunea % ce este echivalenta cu Toti Furnizorii, iar raportul listat va contine toti furnizorii si nu doar unul.

 

In mod implicit intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Dupa apasarea butonului Ok, acest raport se poate vizualiza,se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

vizualizare&export_listare_transferuri_la_furnizor

 

Dupa selectarea modului de vizualizare se apasa butonul OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul, care va fi de forma urmatoare:

 

rapoarte_transferuri_furnizor_022019

 

Acest raport are drept criteriu de grupare numarul returului la furnizor.

 

In cazul in care ati bifat optiunea Afiseaza doar totaluri, in cadrul raportului nu vor mai fi afisate produsele ci doar retururile la furnizor cu avizele si furnizorii, cu totalul pe fiecare in parte. Aspectul raportului este urmatorul:

 

rapoarte_transferuri_furnizor_032019

Acest raport are drept criteriu de grupare numarul returului la furnizor.