Listare iesiri pentru consum

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate >

Listare iesiri pentru consum

Pentru situatia in care se doreste un raport privind iesirile pentru consum, acest lucru se poate obtine folosind optiunea Iesiri pentru Consum din meniul principal, Rapoarte / Situatii detaliate/Iesiri pentru Consum. Dupa selectarea acestei optiuni, pe ecran va apare urmatoarea caseta:

 

iesiri_consum_012019

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

Dupa apasarea butonului OK, acest raport se poate vizualiza, se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in  format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

 

vizualizare&export_listare_iesiri_pentru_consum

 

Dupa apasarea butonului OK, se va putea exporta sau se va putea lista raportul pentru consumul intern, care va fi de forma urmatoare:

 

iesiri_consum_022019

 

Dupa cum se poate observa in cadrul raportului de consum intern, contine descrierea produsului, codul acestuia,unitatea de masura, cantitatea consumului intern,valoarea achizitie si a vanzarii dar si o linie cu totalurile acumulate pentru articolul respectiv.

Acest raport are drept criteriu de grupare numarul bonului de consum pe baza caruia se face iesirea pentru consum.