Articole Colectate

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Logistica >

Articole Colectate

Este o functie care poate sa controleze orice fel de liste de articole colectate din orice context cu scopul de a le procesa dupa un anumit flux de procesare specific.

In catalogul de produse  daca sunt efectuate niste modificari de pret sau produsele  sufera modificari indiferent de tipul lor, acestea se regasesc in functia Articole colectate. Aceste tipuri de modificari pot sa provina si din surse externe.

Aceasta functie se regaseste in meniul Logistica/ Articole colectate:

 

Articole_colectate_meniu

 

 

Indiferent de sursa de provenienta  a acestei modificari de articole aveti posibilitatea de afisare a unor liste :

 

Articole pentru etichetarea de raft colectate automat

Articole pentru cantare cu etichetare transmise cu Plug-in SmartCash :

Articole pentru cantare cu etichetare transmise catre server cantare(O alta modalitate de programarea cantarelor mai evoluata )

Articole pentru vanzare accelerata  colectate cu terminalul mobil pe sala

Articole pentru etichetare  de raft colectate cu terminalul mobil pe sala

 

Interfata afisata este urmatoarea:

Articole_colectate_etichete_de_raft

 

Pentru a vizualiza articolele colectate indifent de tipul lor necesita selectarea unui operator care a efectuat modificarile sau toti operatorii  din lista de operatori .In coloana status lista se selecteaza Lista marcare pentru procesare (O lista care poate in orice moment sa fie transferata pe alte operatii) si se apasa butonul actualizare .

Articolele  se pot procesa in mai multe feluri: se pot transmite catre  modulu standard de etichetare,se pot transmite catre serverul de cantare,se pot transmite catre modulul Print server si se pot transmite  direct  la imprimanta de etichete.

Lista de articole colectate  nu contine mai multe informatii decat cele cantitativ, la utilizarea acestei liste ea preia informatii de pe articolele repective care sunt valabile in momentul adaugarii la etichetare.

La trimiterea listei catre modulul de etichetare este necesar sa confirmati,deoarece lista se goleste  la momentul adaugarii si utilizarii unui anumit modul , ele sunt adaugate in  modulul de etichete.

Lista produselor  modificate cu coduri de cantar se regaseste atat  in lista  pentru tiparire pe raft cat si pentru transmitere la cantar.

Cele cinci tipuri de lista functioneaza independent avand fiscare propriul mod de programare in functie de tipul de lista de produse.