Serverul SmartCash Mobility

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Mobility > SmartCash Mobility Server >

Serverul SmartCash Mobility

SmartCash Mobility Server reprezinta inima solutiei de culegere de date  SmartCash Mobility. Cu dublu click pe aceasta iconita este afisata caseta urmatoare,in care este prezentat tot istoricul operatiilor:

 

smartcash_mobility02

 

Folosind meniul Program/Optiuni (din cadrul meniului principal sau  click-dreapta/optiuni ) din aceasta pagina se seteaza parametrii de lucru ai programului. Accesul la aceste setari este admis doar unui utilizator Windows cu rol de Administrator.

 

Pentru a seta parametrii configurabili pentru Server Mobility se acceseaza tab-ul cu aceeasi denumire:

 

Din caseta de Optiuni puteti selecta portul TCP la care serverul Mobility comunica cu terminalele mobile (aceasta valoare trebuie sa se regaseasca si in setarile terminalului mobil). Valoarea implicita a portului pentru terminalele Android este 8599(terminalele mobile iData), iar pentru terminalele cu sistemul de operare Windows CE (terminalele mobile IT-7000,IT-8000,IT-9000) portul este 8598. In cazul terminalelor Android se poate seta si o Cheie de Acces pentru a spori securitatea comunicatiei cu terminalele mobile.

Daca in catalogul de produse se asociaza articolelor in campul Detalii un cod folosit pentru identificare, atunci prin bifarea optiunii din sectiunea Interpretare Coduri de Bare Alfanumerice/ Foloseste campul Detalii din Catalog pentru identificare, terminalul mobil va identifica mai intai coduri alfanumerice cu lungime variabila. In cazul in care nu a fost gasit nici un articol cu acest cod in campul Detalii, va incerca sa il trateze ca pe un cod EAN8 sau EAN 13.

 

smartcash_mobility01