Listare Bonuri de Consum

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Documente primare >

Listare Bonuri de Consum

Bonurile de consum inchise pot fi listate folosind optiunea de listare Bonuri de consum din meniul Rapoarte / Documente primare. Dupa selectarea acestei optiuni pe ecran va aparea urmatoarea fereastra:

 

documente_primare_052019

 

Bonurile sunt afisate in ordinea inversa, de la cel mai nou catre cel mai vechi. In acest fel, pe prima pozitie este totdeauna ultimul bon pentru a facilita cautarea bonurilor.

 

Nota! Daca apasati click dreapta pe unul din documente, aveti posibilitatea sa alegeti din meniu: Tiparire Bon Consum.

 

Listare denumire completa a articolelor pe Bonul de Consum

Daca un articol are o denumire foarte lunga, aceasta nu este afisata integral pe raport. Dupa bifarea optiunii de listare a denumirii complete, pe raport va aparea numele intreg al articolului. Aceasta optiune inseamna tiparirea raportului pe mai multe pagini.

 

Adauga toate codurile asociate articolelor la denumirea acestora la listarea pe Bonul de Consum

Bifarea acestei optiuni permite afisarea tuturor codurilor articolelor pe raport (in cazul in care articolul are mai multe coduri EAN asociate).

 

Adauga campul Detalii la denumirea articolelor la listarea pe Bonul de Consum

Bifarea acestei optiuni permite afisarea detaliilor articolelor pe raport (informatia afisata in coloana Detalii).

 

Pentru vizualizarea si tiparirea bonului de consum apasati butonul Listare Bon, tasta F12 de la tastatura sau alegeti din meniul click-dreapta Tiparire Bon Consum.

 

 

vizualizare&export_bonuri_de_consum

Aspectul raportului tiparit este urmatorul:

 

documente_primare_072019

 

Bonul de consum include toate campurile solicitate de legislatia in vigoare pentru desfacerea cu amanuntul. In plus, sunt afisate campuri tehnice de ajutor managerului de magazin in analiza adaosurilor comerciale practicate, cum ar fi: valoarea de achizitie, codul,pretul cu tva etc.

 

Nota:

Bonul de consum permite filtrarea, gruparea si sortarea elementelor, pentru a avea o imagine mai buna asupra intrarilor cautate. Pentru mai multe detalii despre realizarea acestor operatii va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare, Grupare si Sortare.