Listare N.I.R.

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Documente primare >

Listare N.I.R.

In momentul in care din meniul Rapoarte / Documente Primare ati selectat optiunea de listare N.I.R. pe ecran va fi afisata urmatoarea caseta:

 

documente_primare_012019

 

Receptiile sunt afisate implicit in ordinea inversa, de la cea mai noua la cea mai veche. In acest fel, pe prima pozitie este afisata ultima receptie. Ordinea afisarii poate fi schimbata oricand folosind optiunile din partea de sus a ferestrei. Pentru a vedea inregistrarile pe o anumita perioada de timp va trebui sa completati  numarul de inregistrari pe care doriti sa-l vizualizati in caseta Afiseaza cele mai noi impreuna cu data de sfarsit. Dupa apasarea butonului documente_primare_022019 in lista vor aparea toate inregistrarile pana la data selectata.

 

Nota! Daca apasati click dreapta pe unul din documente, aveti posibilitatea sa alegeti din meniu: Vizualizare, Adauga in lista de etichete sau Modificare clasificare articole. Puteti alege asadar o alta modalitate de clasificare a articolelor continute pe document alta decat ce-a definita initial.

 

Prin apasarea butonului Adauga NIR in Lista Etichete, toate articolele incluse pe NIR-ul selectat sunt adaugate pe lista de etichete. Pentru fiecare, numarul de etichete este setat la valoarea campului cantitate fizica din NIR. La finalizare este afisata caseta urmatoare:

 

documente_primare_032019

 

Nota! Puteti observa ca mai exista  alte optiuni pentru printarea documentului, si anume : Listeaza denumirea completa a articolelor pe NIR, Adauga toate codurile asociate articolelor la denumirea acestora la listarea pe NIR, Adauga campul [Detalii] la denumirea articolelor la listarea pe NIR,Listeaza codul articolelor pe NIR. Pentru a utiliza una sau mai multe din aceste optiuni va trebui doar sa bifati casuta si sa apasati butonul Vizualizare NIR.

 

Pentru vizualizarea si tiparirea receptiei apasati butonul Vizualizare NIR , tasta F12 sau din meniul click-dreapta cu aceasi denumir. Aspectul formularului tiparit este urmatorul:

 

documente_primare_042019

 

Nota de receptie include toate campurile solicitate de legislatia in vigoare pentru desfacerea cu amanuntul. In plus, sunt afisate campuri tehnice de ajutor managerului de magazin in analiza adaosurilor comerciale practicate, cum ar fi: valoarea de achizitie, adaosul procentual pe articol si global pe NIR.

 

Nota:

Documentele din lista pot fi filtrate, grupate sau sortate. Pentru realizarea acestui lucru va trebui sa accesati subcapitolele Filtrare, Grupare si Sortare.