Listarea stocului curent

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii >

Listarea stocului curent

Programul SmartCash Shop asigura mentinerea in timp real a situatiei exacte a stocului din magazin, atat din punct de vedere cantitativ cat si mai ales valoric. Astfel, in orice moment este posibila aflarea valorii de achizitie reale a stocului, a celei de vanzare, precum si valoarea totala a adaosului comercial, atat pentru un articol cat si pentru intreg stocul.

Listarea stocului la un moment dat se face din meniul Rapoarte/Stoc curent/La pret de vanzare. Utilizand acest meniu este afisata caseta urmatoare:

 

listare_012019

 

Dupa cum se observa, este posibila listarea stocului pe unul sau mai multe Departamente/Clase. Selectia departamentelor se face bifand casutele corespunzatoare din lista din dreapta a departamentelor dorite. Dupa apasarea butonului OK, pe ecran va aparea fereastra care ne va indica modul de vizualizare a raportului:

 

 

vizualizare&export_stoc_la_zi

 

Prin apasarea butonului de confirmare este afisat raportul de stoc:

 

listare_022019

 

Pentru fiecare articol este prezentata valoarea de achizitie si cea de vanzare cu si fara TVA.

 

Raportul reprezinta stocul existent la momentul listarii, stoc ce include toate operatiile de intrare si iesire confirmate definitiv (inchise) pe baza de documente. Raportul nu include vanzarile de pe schimbul curent sau de pe documente in curs de operare.