<< Click pentru afișare cuprins >>

Programul SmartCash permite si efectuarea de receptiei de  marfa cu referinta valutara la pretul de achizitie. Pentru a lucra in acest regim este necesar ca in optiunile programului, in capitolul de Personalizare SmartCash sectiunea Optiuni Generale sa fie bifata optiunea de mai jos:

 

smartcash_shop_optiuni01

 

Adaugarea de articole se face in acelasi mod ca la o receptie de articol normala, fara referinta valutara (pentru detalii vezi sectiunea anterioara Receptia articolelor), la care se mai adauga campurile:

Valuta: valuta in care se lucreaza pe receptie. Se alege denumirea valutei de lucru, denumire definita in prealabil in Nomenclatorul de valute;

Curs Lei: cursul in lei al respectivei valute pentru receptia curenta;

Pretul de achizitie in Lei sau Valuta. In functie de optiunea aleasa, Pret valutar functie de pret Lei sau Pret Lei functie de pret valutar, pretul de achizitie este calculat in functie de cealalta unitate monetara si de cursul valutar specificat;

 

adaugare_articol_receptie_valuta_012019

 

Prin apasarea butonului OK in receptia deschisa se adauga si articolul curent. In cazul apasarii butonului Abandon, datele introduse nu se vor regasi si in receptie.