Receptii Totale pe NIR

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > Rapoarte si situatii > Situatii Detaliate > Receptii Marfa >

Receptii Totale pe NIR

Optiunea Receptii Marfa, din meniul principal Rapoarte / Situatii Detaliate/ Receptii/ Totale pe NIR prezinta toate incarcarile de stoc de la furnizor sau de la magazinele din retea dintr-o anumita perioada de timp. La selectarea acestei optiuni, va fi afisata interfata urmatoare pentru a selecta data:

 

situatii_detaliate_012019

 

In mod implicit, intervalul selectat este luna curenta, dar raportul poate fi listat si pe un alt interval de timp.

Pentru introducerea datei, puteti sa completati direct in campul respectiv data in formatul ZI-LUNA-AN (in ordinea existenta pentru intreg sistemul de operare, stabilita din Control Panel/Regional Settings). O metoda mai simpla, care evita eventualele confuzii, este pusa la dispozitia utilizatorilor prin apasarea butonului lateral din campul de data. Acest buton afiseaza un meniu pop-up, care contine intr-o forma tabelara toate zilele unei luni calendaristice. Acest meniu este urmatorul:

 

rapoarte_042019

 

In zona superioara este afisata luna curenta. Prin apasarea butoanelor cu sageti simple stanga/dreapta se selecteaza luna precedenta/urmatoare, in timp ce prin folosirea sagetilor duble se selecteaza anul.

 

Acest raport se poate vizualiza,se poate exporta intr-un format personalizat si  poate fi salvat direct in format Excel, Word, etc, pentru transferul catre alte programe, prin selectia optiunii necesare in interfata urmatoare:

 

 

listare_receptii_totale_pe_nir

 

Aspectul raportului este cel  prezentat in imaginea urmatoare:

 

situatii_detaliate_032019

 

Dupa cum se observa, sunt listate in detaliu toate Notele de Intrare Receptie din perioada selectata, indiferent ca reprezinta receptie de la furnizor,magazin sau retur.