Verificare Articole si Etichetare

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Mobility > SmartCash Mobility Client Android >

Verificare Articole si Etichetare

Verificarea de raft reprezinta operatia de control a preturilor si a articolelor de pe un raft. SmartCash Mobility permite adaugarea unui set de informatii legat de articol, precum si adaugarea acestuia la etichetare.

Pentru a efectua o Verificare de raft se alege din meniul principal al aplicatiei SmartCash Mobility Verificare de articole si etichetare dupa cum urmeaza in imaginea de mai jos:

 

smartcash_mobility_verificare_raft02

 

Odata cu deschiderea operatiei de Verificare raft se va deschide urmatoarea fereastra in care veti putea scana sau introduce codul articolului dorit in sectiunea Cod:

 

smartcash_mobility_verificare02

 

Dupa introducerea / scanarea codului, pe ecranul terminalul vor aparea urmatoarele detalii: descrierea produsului impreuna cu pretul de vanzare, stocul curent, stocul optim, stocul alerta, pret special si orice alte informatii din backoffice pentru  verificarea de raft.

In cazul in care se doreste anularea informatiilor culese  se apasa butonul C din partea inferioara (marcat in imaginea de mai jos), urmand apoi sa repetati operatia cu articolul dorit.

 

smartcash_mobility_verificare09

 

In cazul in care se doreste vizualizarea tuturor articolelor scanate se apasa butonul  din coltul de sus din dreapta lista_articole , interfata afisata este urmatoarea:

 

lista_articole_scanate

 

Aceasta lista contine articolele scanate cu cantitatea pe fiecare articol dar si cantitatea totala. Prin  selectarea unui articol si apasarea butonului Stergere linie aceasta lista se poate edita prin stergerea articolului dorit.

Lista de articole se poate tipari sau anula prin apasarea butoanelor din imaginea de mai sus.

 

Nota!

In cazul in care a fost scanat sau introdus un cod nedefinit in nomenclatorul de produse din backoffice, aplicatia va afisa o eroare conform imaginii de mai jos:

 

smartcash_mobility_eroare01

 

Daca doriti sa adaugati articolul in lista de etichetare se apasa Adauga Etichetare. De asemenea se poate stabili numarul de etichete ce urmeaza a fi emis pentru articol prin introducerea in campul Cantitate a numarului de etichete dorit. Dupa apasarea butonului puteti trece mai departe in verificarea urmatoarelor articole.

 

smartcash_mobility_verificare_eticheta01

 

In cazul in care nu doriti etichetarea produsului verificat dupa scanarea si introducerea cantitatii se apasa tasta Enter din cadrul tastaturii terminalului mobil. Se repeta operatia cu urmatoarele produse pe care doriti sa le verificati. Dupa verificarea tuturor articolelor apasati butonul smartcash_return_01 pentru a iesi din modulul de Verificare Articole.