Componentele SmartCash POS

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Notiuni Introductive >

Componentele SmartCash POS

Solutia fiscala SmartCash POS contine urmatoarele componente:

 

1) Aplicatie software Front-Office Magister SmartCash POS.

Software configurabil pentru puncte de vanzare tip supermarket,magazin sau fast-food. Permite operarea in regim online cu server central de SQL, sau offline de sine statator. Ofera posibilitati extinse de clientelizare, cautare in catalogul de produse, interfatare cu cele mai diverse cititoare de coduri de bare, gestionarea layout-ului de bon, etc. Este 100% compatibil cu echipamentele touch-screen. Bonul fiscal este emis in timp real, concomitent cu operarea articolului.

 

2) Imprimanta fiscala

Imprimanta fiscala este (conform normelor metodologice in vigoare), un dispozitiv care include un modul fiscal, memorie fiscala si periferice, controlabile de catre acesta. Aceasta nu are program de aplicatie propriu si se interfateaza ca periferice cu un sistem de calcul, cu structura hardware si program aplicativ identificabil, împreuna cu care formeaza ansamblul aparatului de marcat electronic fiscal. Programul SmartCash POS permite operarea cu o gama variata de imrimante fiscale.

 

3) Display client atasat imprimantei

Display-ul client este dispozitivul alfanumeric de afisare atasat la imprimanta fiscala. Permite afisarea textelor pe unul sau doua randuri intre 30-36 caractere pe rand, in functie de model. Modul de afisare a textelor este customizabil prin setarile efectuate la SmartCash POS. In functie de modelul de imprimanta fiscala display-ul client poate fi separat sau integrat in corpul imprimantei fiscale.

Display-ul client este acel dispozitiv pe care clientul va vedea pretul unui articol dupa scanarea codului acestuia, totalul bonului cat si restul pe care trebuie sa il primeasca.