Integrarea cu sistemul de securitate Windows

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Notiuni Introductive >

Integrarea cu sistemul de securitate Windows

Optiunile care guverneaza setarile fundamentale ale programului sunt disponibile numai unui operator cu un cont Windows de Administrator.

 

Aceste optiuni sunt urmatoarele:

- Configurarea si administrarea POS-ului;

- Administrarea Imprimantei Fiscale;

 

Atunci cand utilizatorul curent este logat in Windows cu un cont diferit de cel de Administrator (Limited User Account sau Guest) optiunile la care are acces sunt cele operationale, respectiv:

- Efectuarea vanzarilor impreuna cu toate operatiile aferente;

- Introducerea sau scoaterea de sume din sertar;

- Efectuarea rapoartelor fiscale (rapoarte X, Z si rapoarte periodice atat detaliate cat si sumare);

 

Acest regim de lucru asigura conservarea modului de functionare al programului in raport cu utilizatorii neinitiati.

 

Nota Importanta!

Producatorul recomanda ca modul normal de exploatare al programelor incluse in platforma SmartCash RMS sa fie sub un cont Windows de tipul Limited User Account (LUA) sau Standard User. Acest mod de operare asigura functionarea in conditii constante de incarcare a aplicatiilor pe termen lung, evitand costurile de intretinere datorate caderilor sistemului de operare.

Contul de tip LUA poate fi restrictionat astfel incat utilizatorii care opereaza sub acesta sa aiba acces exclusiv la functiile necesare, evitand supraincarcarea interfetei sau aglomerarea calculatoarelor cu programe si fisiere nedorite.

De asemenea este redus dramatic riscul de infectare cu virusi sau programe spyware, malware, inamicul principal al oricarui sistem PC.