Server & Baze de Date Everywhere

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash POS > Configurarea programului SmartCash POS > Server & Baza de Date >

Server & Baze de Date Everywhere

Pagina Server & Baze de Date Everywhere este disponibila prin selectarea optiunii Server &Baze de date din meniul lateral sau prin apasarea tastei F1 de la tastatura, urmand apoi sa selectam sectiunea Everywhere.

Pagina Server & Baze de Date Everywhere permite comunicarea in timp real a POS-ului cu centrala de magazine. Configurarea se face numai din Back-office si este disponibil doar pentru POS online.

In pagina Everywhere sunt selectati toti parametrii de conectare la server si la baza de date din SmartCash Everywhere, permitand astfel adaugarea clientilor direct in baza de la centrala sau verificarea gift-cardurilor.

 

setari_pos_022019

 

Observatie: Inainte de verifica corectitudine datelor setate din backoffice este recomandata apasarea butonului Test Server pentru a vedea daca conexiunea a fost efectuata. In cazul in care  conexiunea a fost reusita serverul o sa intoarca un mesaj de forma Conexiune reusita. In celalalt caz in care conexiunea a esuat serverul o sa intoarca un mesaj de forma Conexiunea nereusita, ceea ce inseamna ca una din setarile facute in back-office nu este realizata corect.