Incasari Curente prin POS in Retea

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > SmartCash Everywhere > Timp Real >

Incasari Curente prin POS in Retea

Programul SmartCash Shop permite vizualizarea incasarilor curente prin POS in cadrul magazinelor in retea, accesand meniul Rapoarte/Smartcash Everywhere/Timp Real/Incasari Curente prin POS.Pentru a vedea evolutia vanzarilor curente in POS va trebui sa alegeti magazinele din retea din partea stanga.Caseta unde se introduc aceste date este prezentata in imaginea de mai jos:

 

timp_real_062019

 

Dupa selectarea magazinului/magazinelor se apasa butonul Actualizare Incasari pentru ca programul sa afiseze incasarile curente in retea.In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul Anulare si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

Dupa apasarea butonului, SmartCash Shop afiseaza toate documentele comform cererii si este ilustrat in imaginea de mai jos:

 

timp_real_072019

 

Dupa cum se poate observa pe langa informatii tabelare ce tin de fiecare magazin,in cadrul raportului se regasesc si grafice.

Asadar primul grafic ce il regasim  este cel ce ilustreza Incasarile totale,urmat apoi de cel repartizat pe formele de plata si cele specifice bonurilor adica Valoarea mediei Bonului si Numarul Bonurilor pe un magazin.

 

Totodata, aceasta fereastra va da posibilitatea sa printati liniile afisate sub forma unui raport sau sa le exportati in format Excel.

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul Imprimare .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul Export Excel .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul Export Date.