Vanzari Curente prin POS in Retea

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > SmartCash Everywhere > Timp Real >

Vanzari Curente prin POS in Retea

Programul SmartCash Shop permite vizualizarea vanzarilor curente prin POS in cadrul magazinelor in retea, accesand meniul Rapoarte/Smartcash Everywhere/Timp Real/Vanzari Curente prin POS.Pentru a vedea evolutia vanzarilor curente in POS va trebui sa alegeti magazinele din retea din partea stanga.Caseta unde se introduc aceste date este prezentata in imaginea de mai jos:

 

timp_real_052019

 

Dupa selectarea magazinului/magazinelor se apasa butonul Actualizare Vanzari pentru ca programul sa afiseze vanzarilor curente in retea.In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul Anulare si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

 

Totodata, aceasta fereastra va da posibilitatea sa printati liniile afisate sub forma unui raport sau sa le exportati in format Excel.

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul Imprimare .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul Export Excel .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul Export Date.