Stoc Real in Retea

<< Click pentru afișare cuprins >>

Navigare:  SmartCash Shop & HQ > Rapoarte > SmartCash Everywhere > Timp Real >

Stoc Real in Retea

SmartCash Everywhere este o componenta in sistemul SmartCash RMS care permite vizualizarea in timp real a stocului, a vanzarilor prin POS si a incasarilor prin POS din magazinele conectate in retea. Aplicatia permite consultarea situatiei unuia sau mai multor magazine din reteaua dumneavoastra.

Programul permite vizualizarea stocului in timp real accesand meniul Rapoarte/Smartcash Everyehere/Timp Real/Stoc Real in Retea.Pentru a vedea evolutia stocului in timp real va trebui sa alegeti magazinele din retea,clasificarea articolelor si categoriile clasificarii.Caseta unde se introduc aceste date este prezentata in imaginea de mai jos:

 

timp_real_012019

 

Dupa completarea campurilor dorite se apasa butonul Actualizare Stoc  pentru ca programul sa afiseze stocul in retea in functie de criteriile selectate de dumneavoastra.In cazul in care doriti anularea afisarii apasati butonul Anulare si reveniti la caseta selectarii criteriilor.

Puteti localiza orice articol din selectia facuta prin intermediul ferestrei Cautare Articol. Dupa ce tastati codul sau il preluati prin intermediul functiei Articol Memorat, apasati butonul timp_real_022019 . Aplicatia va muta selectia pe articolul cautat.

 

timp_real_032019

 

Dedesubt se pot vizualiza informatii legate de actualizarea stocului in magazinele dintr-o retea. La apasarea butonului Actualizare Informatii Stoc, va fi afisat numarul magazinului si data la care a fost ultima data actualizat stocul pentru magazinul respectiv precum in imagine:

 

timp_real_042019

 

Totodata, aceasta fereastra va da posibilitatea sa printati liniile afisate sub forma unui raport sau sa le exportati in format Excel.

 

Pentru printarea liniilor sub forma unui raport apasati butonul Imprimare .

Nota! Puteti grupa coloanele in asa fel incat pe raportul printat sa aveti toate informatiile necesare. Pentru mai multe informatii despre modul de functionare al gruparilor tabelare va rugam sa accesati Grupare din topicul Operare Informatii Tabelare.

 

Pentru salvarea datelor in format Excel apasati butonul Export Excel .

 

Pentru salvarea datelor sub alt format destinat importarii (.xls,.txt,.xml,.dbf) apasati butonul Export Date.